Kawasaki maakt prijzen 2024 modellen bekend

Na de onthulling van maar liefst 9 nieuwe modellen maakt Kawasaki nu de prijzen bekend voor haar 2024 line-up. Het Kawasaki modelaanbod is nu groter en gevarieerder dan ooit.

Nieuw in de prijslijst zijn de recent geïntroduceerde Z500, Ninja 500 en Eliminator 500. Dé perfecte motoren voor rijders die op zoek zijn naar een pure motorervaring of voor hen die aan het begin staan van hun motor carrière.

Met de toevoeging van de nieuwe Z e-1 en Ninja e-1 is Kawasaki de eerste Japanse producent met een straatlegale elektrische motorfiets. Slechts één van de vele manieren waarop Kawasaki kijkt naar de toekomst van het motorrijden waarin duurzaamheid en rijplezier samengaan.

Ook met de introductie van 2 hybride modellen, de Ninja 7 Hybrid en de Z7 Hybrid, loopt Kawasaki voorop in de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen. Deze revolutionaire nieuwe modellen weten de voordelen van een conventionele verbrandingsmotor en elektrische tractiemotor

naadloos te combineren.

Het 40 jarig bestaan van het merk Ninja wordt dit jaar gevierd met speciale 40th anniversary editions, maar er is meer Supersport nieuws voor 2024 want Kawasaki heeft het gamma uitgebreid met de vernieuwde Ninja ZX-6R 636 en de unieke hoogtoerige vier-in-lijn Ninja ZX-4RR!

Als laatste, maar zeker niet minste, springt ook de prijsverlaging van de populaire 650cc modellen in het oog. Met deze prijsverlaging zet Kawasaki haar succes in deze zeer populaire klasse voort met de Z650, Versys 650, Ninja 650 en Vulcan S en worden deze modellen nog bereikbaarder.

Betrouwbaarheid staat centraal bij Kawasaki. Om dit extra te benadrukken wordt elke nieuwe Kawasaki straatmotorfiets vanaf nu standaard geleverd met 4 jaar garantie en 4 jaar Kawasaki Road Assistance. Ga voor het volledige modelaanbod of een dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.nl.

Noot van de redactie: Wilt u een Kawasaki verzekeren? Bereken hier uw premie!