U heeft vermoedelijk geen Kawasaki gekocht om hem alleen in de schuur te zetten, u wilt er natuurlijk mee gaan rijden. In Nederland is het verplicht om een Kawasaki welke op kenteken is gezet, te verzekeren. Het wettelijke minimum is de WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid). Deze verzekering vergoedt de schade die u met uw Kawasaki bij een ander veroorzaakt. Wij van Kawasaki Insurance begrijpen heel goed dat u dit zo eenvoudig en snel mogelijk wilt regelen. Daarom hebben wij, in samenwerking met Kawasaki Motors Europe N.V., een formulier gemaakt waarmee u heel eenvoudig en snel een premie kunt berekenen en zelfs direct online uw verzekering kunt afsluiten.

Voordelen van verzekeren via Kawasaki Insurance

Naast dat het eenvoudig is om een verzekering af te sluiten voor uw Kawasaki, wilt u natuurlijk dat u goed verzekerd bent. Kawasaki Insurance heeft een verzekering samengesteld welke voor u als motorrijder zeer gunstig is. Zo wilt u waarschijnlijk geen alarm laten monteren op uw nieuwe Kawasaki, naast de kosten die dit met zich mee brengt, is het ook nog eens slecht voor de levensduur van uw accu. Een verzekering van Kawasaki Insurance heeft dan ook geen alarmverplichting. Ook begrijpen wij, dat u graag goed geholpen wilt worden bij pech. Pechservice is dan ook inbegrepen vanaf een WA Beperkt Casco dekking. Mocht het voorkomen dat u een schade oploopt door toedoen van iemand anders, dan wilt u daar het liefst niet zelf achteraan. Daarom is de verhaalsrechtsbijstand standaard inbegrepen al vanaf de WA dekking. Tevens biedt Kawasaki Insurance de mogelijkheid om uw Kawasaki (nieuw of gebruikt) 3 jaar lang tegen de aanschafwaarde te verzekeren. Zo bent u er zeker van dat mocht er gedurende deze 3 jaar iets gebeuren, u de volledige aanschafwaarde van uw Kawasaki krijgt uitgekeerd. U heeft dus 3 jaar lang geen afschrijving!

Verzekeren ieder model Kawasaki

Kawasaki Insurance is er voor iedere Kawa-rijder, of u nu een spiksplinternieuwe Kawasaki Z1000SX, een fonkelnieuwe Kawasaki Versys 1000 of een gebruikte Kawasaki Z900 rijdt, Kawasaki Insurance heeft een passend aanbod voor u. Dat geldt overigens ook voor Kawasaki Z650’s die terug zijn gezet op 35 Kilowatt, zodat ze geschikt zijn voor het A2-rijbewijs. Maar wat dacht u van een wat oudere Kawasaki ZX-6R? Ook die zijn goed en snel te verzekeren via Kawasaki Insurance. Heeft u vragen over uw bestaande Kawasaki verzekering of wilt u graag meer weten over de voordelen die u via de Kawasaki motorverzekering kunt behalen? Bel ons gerust even op via 0172-427295.


U heeft de keuze uit vier dekkingsvarianten;

1) WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Bij deze dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw Kawasaki aan derden toebrengt tot een bedrag van €2.500.000,- voor zaakschade en €6.100.000,- voor schade aan personen. Met deze verzekering heeft u ook recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw Kawasaki op derden.

2) WA Beperkt Casco

Naast de verplichte WA verzekering, vergoedt deze verzekering ook schade door diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade, en aanrijding met loslopende dieren. Accessoires tot €2.500,- gratis meeverzekerd en gratis pechhulp door heel Europa.

3) WA Volledig Casco (All Risk)

Aanvullend op de risico’s die worden gedekt door de Beperkt Casco verzekering, vergoedt deze verzekering schade door o.a. aanrijding, van de weg raken en vallen. Ook als u de schade zelf heeft veroorzaakt. Tevens is de schade aan de helm en kleding gratis meeverzekerd tot een bedrag van €1.500,- per opzittende.

4) WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde garantie

Wanneer u kiest voor WA Volledig Casco + 3 jaar- aanschaf-/ taxatiewaarde garantie kiest u voor 100% zekerheid. Uw Kawasaki is nu gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie, gegarandeerd tegen deze aanschaf- / taxatiewaarde verzekerd. Er vindt dus geen afschrijving plaats!

Hieronder vindt u de dekkingen nog eens in een overzichtelijk schema;

Inhoud dekkingsvarianten WA WA Beperkt Casco WA Volledig Casco (All Risk) WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde garantie
WA Dekking tot €8.600.000,-
Juridische hulp bij het verhalen van uw schade op derden
Pechhulp in heel Europa
Vervanging sloten na poging tot diefstal max €500,-
Storm/Brand/Diefstal/Natuurschade
Accessoires gratis meeverzekerd (tot) €2.500,- €2.500,- €2.500,-
Motorkleding gratis meeverzekerd (tot) €1.500,- €1.500,-
Aanrijding (Ook eigen schuld)
Vervangend vervoer bij diefstal of reparatie
Aanschaf-/taxatiewaarde vergoeding (eerste drie jaar na aanschaf-/taxatie geen afschrijving!)

Eigen risico

Het standaard eigen risico bedraagt €0,- wanneer uw motor wordt hersteld bij een officiële Kawasaki dealer. Anders bedraagt het eigen risico €500,-. Dit geldt ook bij totaal verlies.

Optionele dekking:

Schadeverzekering voor opzittenden (juist voor u als bestuurder)
Deze verzekering vergoedt de werkelijk geleden schade die u of uw nabestaande(n) lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om aanpassingen van uw woning en/of medische behandeling, maar ook uw kleding en/of bagage is gedekt. Tevens is personenschade meeverzekerd. Hiermee bedoelen wij schade door letsel of aantasting van de gezondheid en ook de schade die hieruit voortvloeit. Hierbij kunt u o.a. denken aan (gedeeltelijk) verlies van inkomen.


Voordelen en kortingen:

No-claim korting

Wanneer u schadevrij rijdt, dan wordt u daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 80%. Schadevrije jaren die u in het verleden heeft opgebouwd nemen wij graag over wanneer deze op uw naam staan geregistreerd in roy-data (deze mogen maximaal 3 jaar oud zijn).

AutoMotorBonus Plan

Verzekert u naast uw motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 80%).

Winterstopkorting

U kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u een extra korting welke kan oplopen tot 20% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. U kunt dus gewoon rijden, u bent alleen niet langer volledig casco (all risk) verzekerd.

Benieuwd naar uw premie? Maak hier uw premieberekening! Komt u er niet uit? Bel gerust 0172-427 295 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur).